Asiakastyytyväisyys on meille todella tärkeää

Me pyrimme kaikessa toiminnassamme tekemään parhaamme niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Teemme asiakastyytyväisyystutkimuksen jokaisessa päiväkodissa kerran vuodessa. Haluamme myös jatkuvasti kehittää toimintaamme ja tässä asiakkailta tulleet toiveet ja ideat ovat avainasemassa.

Kotolassa on parhaimmat päiväkotipaikat

Kun etsin päivähoitopaikkaa silloin vuoden ikäiselle pojalleni, valitsin Kotolan, koska olin kuullut siitä vain positiivista. Etsin tietoa eri päivähoitopaikoista Rovaniemellä ja minkä tahansa nettisivun avasin tai keneltä tahansa kysyin, niin vastaus oli aina sama: “Kotolan päivähoitopaikat ovat Rovaniemen parhaita”. Poikani aloitti Kotola Saarenkylässä elokuussa 2018, kun hän oli 1,5 v. Jo näin lyhyen ajan jälkeen en voi kuin todeta, että en olisi voinut valita paremmin. Poikani on Untuvaisten ryhmässä, jonka hoitajat ovat vertaansa vailla. On kyseessä mikä tahansa asia, niin he hoitavat sen hyvin ja ammattitaidolla. Vanhemapana voin ilmaista kaikki huolenaiheeni ja kysyä kysymykset mitkä painavat mieltä. Kotolassa ne vastaanotetaan aidosti ja tosissaan niin, ettei minun tarvitse hetkeäkään epäillä, etteikö Kotola olisi lapselleni turvallinen ja paras päivähoitopaikka. Kotolassa lapseni saa laadukasta varhaiskasvatusta ja ympärilleen ihania ja aidosti välittäviä aikuisia, jotka ottavat lapseni huomioon yksilönä.

Iida Mursu, lapsi 1,5v  08/2018

Kotolasta on tullut tärkeä paikka lapsillemme

Kotola Mäkirannan päiväkodista on parissa vuodessa tullut tärkeä paikka meidän lapsille. Kesäloman lähestyessä loppua “viskarimme” laski päiviä siihen, että pääsee taas päiväkotiin. Ekaluokkalainen puolestaan etsi eskarivuoden ryhmäkuvan, kun kouluun sai viedä jotain itselle tärkeää uusille luokkakavereille näytettäväksi.

Mäkirannassa koko henkilokunta on ystävällistä ja osaavaa. Lapsia kannustetaan uusien taitojen oppimiseen leikin kautta sekä omaksutaan tärkeitä arvoja ja opitaan sosiaalisia taitoja. Me vanhemmat olemme arvostaneet sitä, kuinka monipuolisia keinoja käytetään ja kuinka kotiväen kanssa vaihdetaan tietoja ja ajatuksia.

Outi Rantala, lapsi 5v 08/2018

Ei voitais parempaa toivoa

Tyttömme viihtyy Kotolan Englantilaisessa leikkikoulussa. Hän tykkää hoitajista ja heidän järjestämistään aktiviteeteista. Usein,  kun olemme hakemassa tyttöä kotiin, hän ei malttaisi leikeiltään lähteä. On kiva huomata, että hän viihtyy. Ihanaa, kun lapsi oppii paljon sellaista uutta mitä itselle ei tuon ikäisenä mahdollistettu. Englannin kielikin taittuu aika hyvin 2,5 -vuotiaaksi tytöksi. Erityisen Kotolan Englantilaisesta leikkikoulusta tekee se, että on mahdollisuus oppia myös toista kieltä. Siitä varmasti tulee olemaan apua tulevaisuudessa. Ei voitais parempaa toivoa omalle lapselle.

Teuta ja Juha-Petteri Osmani, lapsi 2,5v 08/2018

Kotolassa tehdään työtä sydämellä

Lapsillamme on hyvä olla Kotolassa, koska päiväkodissa on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka tekee työtä suurella sydämellä luoden lapsille turvallisen sekä lämpimän ilmapiirin. Plussaa on myös oma kokki, joka huolehtii lapsille terveellisen ja maukkaan kotiruuan. Parasta on päiväkodin uuden karheat, mahtavat tilat, joiden ansiosta mahdollistetaan lapsille monipuolista liikuntaa joka päivä. Eikä liikkuminen rajoitu ainoastaan päiväkodin porttien sisäpuolelle vaan retkiä ja lähiympäristöön tutustumista tehdään viikoittain.

Mari Kunnari,  lapset 2v ja 6v  08/2018

Kotolassa tehdään työtä sydämellä

Lapsemme viihtyvät hoidossa erittäin hyvin. Kotolan henkilökunta on ottanut esimerkillisesti huomioon lastemme henkilökohtaiset tarpeet.  Haimme Englantilaiseen leikkikouluun, koska toivoimme, että lapset pääsisivät tutustumaan englannin kieleen pienestä pitäen. Kotolan tekee erityiseksi se, että meille vanhemmille kerrotaan teksti- ja kuvaviesteillä lapsen päivän kulusta. Parasta on saumaton yhteistyö, lämmin ilmapiiri ja silminnähtävä panostaminen lapsiin. Päiväkoti on onnistunut yllättämään meidät vanhemmat lukuisia kertoja. Yllätysretket lapsille, kevätjuhla, kauden aloitusjuhlat jne. Ilolla olemme tuoneet lapset hoitoon juuri Kotolaan.

Sanna Kilpeläinen, lapset 3v ja 5v  08/2018

Yhteishenki ja boogie välittyy

Ihmiset tekevät päiväkodista ihanan ja viihtyisän. Työntekijät, jotka tekevät työtään aidosti sydämellä ja lapsia ajatellen. Kotolassa touhutaan paljon muutakin kuin pelkällä päiväkodin pihalla tai sisällä. He käyvät jumpassa, hiihtävät, ulkoilevat lähiympäristössä, ideoivat hienoja jumpparatoja ja antavat syliaikaa lapselle. Kohtaaminen lapsen kanssa on aitoa ja siitä huokuu hyvä fiilis. Haimme Kotolaan hyvän sijainnin ja muilta kuultujen kokemuksien perusteella ja siksi, että päiväkoti on yksityinen.

Parasta Kotolassa on mielestäni se, että siellä tehdään enemmän kuin muut päiväkodit. Yhteishenki ja boogie välittyy kaikesta tekemisestä. Kaikki on sujunut hienosti ja mikä pääasia, aloituksesta lähtien tähän asti, jokainen päivä on lapsen mukaan ollut hyvä päivä. Minusta se kertoo kaiken oleellisen. Varmuus ja tieto siitä, että lapsi on hyvissä käsissä on tärkeää. Me vanhemmat voimme keskittyä kaikessa rauhassa työntekoon. Kiitos siitä! Se, että saan joskus työpäivän aikana kuvan puhelimeen, kuinka kaikki sujuu päiväkodissa, on ehdoton plussa kaiken muun hyvän lisäksi.

Hanna Nieminen, lapsi   08/2018

Oma kokki

Valitsimme Kotolan, koska olimme kuulleet siitä paljon hyvää. Se sijaitsee lisäksi työmatkamme varrella. Pidimme myös ajatuksesta, että päiväkodilla on oma kokki.

Elisa ja Hannu Härkönen, lapset 3v ja 5v  08/2018