Hae töihin Kotola Soittajankaalle Ouluun!

Soittajankankaalle Ouluun aukeaa laajennusosaan neljä uutta ryhmää elokuussa 2019. Nyt etsimme varhaiskasvatusalan huippuosaajia täydentämään tiimiämme.

”On aika hoito nyt aloittaa ja repun pakkaan mukaan vaan. Pian jo saavunkin Kotolaan, jossa minua ootetaan.  Me hymyillään kun kohdataan ja ilot yhdessä jaetaan. Kaverit portilla vilkuttaa, kun mä saavun Kotolaan. Tää on meidän Kotola, yhteinen ja ihana, me yhdessä hauskaa keksitään, opitaan ja leikitään.”

Tämä Kotolan oma laulu raikaa päiväkodeissamme ja se kertookin oleellisen asian meistä. Kotolassa viihdytään! Siellä on hyvä olla niin lapsilla kuin työntekijöillä.

Kotola , paikka jossa luodaan ihania muistoja!

Soittajankankaan Kotolan toiminta laajenee elokuussa 2019 ja etsimme varhaiskasvatuksen huippuosaajia täydentämään tiimiämme! Hae meille töihin

PÄIVÄKOTIAPULAINEN 1 paikka

Onko intohimosi pitää paikat siistinä ja hyvässä järjestyksessä? Ruoka- ja pyykkihuoltoon liittyvät tehtävät tuntuvat myös mieluisilta? Jos lisäksi olet iloisella asenteella varustettu oma-aloitteinen ja joustava tyyppi ja sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, voisi tämä työ olla juuri Sinulle!

LASTENHOITAJA 9 paikkaa

Lempeille ja hyvät tiimitaidot omaaville lastenhoitajille olisi nyt töitä tarjolla. Lasten hyvinvointi on sinulle tärkeää ja haluat omalta osaltasi olla luomassa ihania muistoja ja oppimisen kokemuksia lapsille. Osaat kohdata lapsen yksilöllisesti ja aidosti, lämmöllä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lastenohjaaja tai lähihoitaja sisältäen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman) tai muuta vastaavaa tutkinto, esim. päivähoitaja tai lastenhoitaja.

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA 5 PAIKKAA

Oletko idearikas, lämmin, positiivinen ja iloinen varhaiskasvatusalan ammattilainen, jolla on vahva pedagoginen työote ja taito kohdata lapset aidosti? Opettajan vastaat ryhmäsi toiminnan tavoitteiden suunnittelusta ja yhdessä tiimisi kanssa toteutat ja arvioit työtä kehittävällä otteella. Edellytämme hakijalta kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta. Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, hae meille töihin!

KOTOLA TARJOAA TYÖNTEKIJÖILLE

Upouudet toimitilat, nykyaikaiset työvälineet, mahdollisuuden kouluttautua. Meillä saat ideoida ja toteuttaa niitä! Järjestämme virkistystapahtumia säännöllisesti. Tyky-seteleillä tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Hankimme yhtenäisiä työvaatteita. Tarjoamme myös työterveyspalvelut.

Työt alkaa 1.8.2019. Kaikki työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia.

Haku päättyy 14.4.2019.

Kerro meille miten sinä loisit ihania muistoja Kotolassa? Mikä tekee juuri sinusta Kotolaan sopivan tyypin?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla mari.jolanki@paivakotikotola.fi.

Puhelintiedustelut p. 040 480 3665.

Lisää artikkeleita