Hae töihin Kotola Soittajankankaalle Ouluun!

Nyt on rekrytointi avattu!

Upouusi ja nykyaikainen päiväkoti avautuu tammikuussa 2019 ja etsimme nyt varhaiskasvatusalan ammattilaisia huippuporukkaan!

“On aika hoito nyt aloittaa ja repun pakkaan mukaan vaan. Pian jo saavunkin Kotolaan, jossa minua ootetaan.  Me hymyillään kun kohdataan ja ilot yhdessä jaetaan. Kaverit portilla vilkuttaa, kun mä saavun Kotolaan. Tää on meidän Kotola, yhteinen ja ihana, me yhdessä hauskaa keksitään, opitaan ja leikitään:”

Tämä Kotolan oma laulu raikaa päiväkodeissamme ja se kertookin oleellisen asian meistä. Kotolassa viihdytään! Siellä on hyvä olla niin lapsilla kuin työntekijöillä.

” Kotola – paikka jossa luodaan ihania muistoja!”

Me etsimme nyt uuteen, tammikuussa avattavaan Soittajankankaan Kotolaan henkilökuntaa! Hae meille töihin!

KOKKI 1 paikka

Soittajankankaalle tulee oma kokki, joka valmistaa päiväkodin ateriat (aamupala, lounas, välipala). Keittiöstä mahdollisesti toimitetaan ruokaa myös ulkopuolelle.

Kokin tehtävä on itsenäisesti suunnitella ruokalista monipuoliseksi ja terveelliseksi. Kokin on hallittava raaka-ainetilaukset ja tottakai makupaletti pitää olla kohdallaan. Kotolassa syödään hyvää ruokaa! Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.  Soittajankankaalla pääset työskentelemään upouusiin tiloihin ja saat luoda keittiöstä oman näköisen!

Työ on päivätyötä (viikonloput vapaat).

Odotamme positiivista ja ripeää työotetta, asiakaspalvelutaitoja ja hyvää asennetta!

PÄIVÄKOTIAPULAINEN 2 paikkaa

Onko intohimosi pitää paikat siistinä ja hyvässä järjestyksessä? Ruoka- ja pyykkihuoltoon liittyvät tehtävät tuntuvat myös mieluisilta?Jos lisäksi olet iloisella asenteella varustettu oma-aloitteinen ja joustava tyyppi ja sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, voisi tämä työ olla juuri Sinulle!

LASTENHOITAJA 8 paikkaa

Lempeille ja hyvät tiimitaidot omaaville lastenhoitajille olisi nyt töitä tarjolla. Lasten hyvinvointi on sinulle tärkeää ja haluat omalta osaltasi olla luomassa ihania muistoja ja oppimisen kokemuksia lapsille. Osaat kohdata lapsen yksilöllisesti ja aidosti, lämmöllä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lastenohjaaja tai lähihoitaja sisältäen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman) tai muuta vastaavaa tutkinto, esim. päivähoitaja tai lastenhoitaja.

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA 9 PAIKKAA

Oletko idearikas, lämmin,positiivinen ja iloinen varhaiskasvatusalan ammattilainen, jolla on vahva pedagoginen työote ja taito kohdata lapset aidosti? Opettajan vastaat ryhmäsi toiminnan tavoitteiden suunnittelusta ja yhdessä tiimisi kanssa toteutat ja arvioit työtä kehittävällä otteella. Edellytämme hakijalta kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta. Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, hae meille töihin!

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA JA VARAJOHTAJA

Päiväkodin johtaja tarvitsee työparikseen luotettavan ja osaavan varajohtajan, joka toimii myös opettajana ryhmässä. Hän osaa tehdä päätöksiä ja omaa hyvät organisointitaidot. Yhdessä päiväkodin johtajan kanssa varajohtaja vastaa työvuorosuunnittelusta, henkilöstöjohtamisesta, asiakassuhteista ja päiväkodin hankinnoista. Tottakai tämä parivaljakko näyttää hyvää esimerkkiä positiivisen työilmapiirin luomisessa kannustavalla ja toiset huomioivalla johtamisellaan.

Kaikkien valittujen henkilöiden tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§:n  mukainen selvitys rikosrekisteristä.

KOTOLA TARJOAA TYÖNTEKIJÖILLE

Upouudet toimitilat, nykyaikaiset työvälineet, mahdollisuuden kouluttautua. Meillä saat ideoida ja toteuttaa niitä! Järjestämme virkistystapahtumia säännöllisesti. Tyky-seteleillä tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Hankimme yhtenäisiä työvaatteita. Tarjoamme myös työterveyspalvelut.

Työt alkaa 2.1.2019. Kaikki työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia.

Ensimmäisen vaiheen haastattelut ovat viikolla 43 Toinen vaihe viikolla 44-45.

Haku päättyy 7.10.2018.

Kerro meille miten sinä loisit ihania muistoja Kotolassa? Mikä tekee juuri sinusta Kotolaan sopivan tyypin?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla mari.jolanki@paivakotikotola.fi.

Puhelintiedustelut 040 480 3665