Kotola sai Rovaniemen ensimmäisen Muksubussin!

Kotolaan saapui Muksubussi!

Idea Muksubussista tuli henkilökunnalta. Asiaa alettiin heti selvittämään lisää ja  lopulta päädyimme hankkimaan tämän sähköavusteisen pyörän Rovaniemelle. Idea tuli todeksi parissa viikossa!

Pyörä mahdollistaa maksimissaan kahdeksan lapsen kuljettamisen, aikuisen polkiessa. Lapsille on turvavyöt ja tottakai asianmukaiset kypärät. Sähköavusteisuus takaa sen, ettei polkeminen käy liian raskaaksi työntekijälle. Toinen aikuinen voi liittyä muksubussiretkelle  polkupyörällään. Muksubussi on oiva keino laajentaa liikkumismatkaa ja mahdollistaa Rovaniemen upeisiin ja monipuolisiin kohteisiin tutustumisen, unohtamatta tärkeää liikennekasvatusta.

Pyörä kiertaa ympäri vuoden Rovaniemen Kotola päiväkodeissa vuoroviikoin. Talvirenkaiden ja suojakuomun ansiosta pyörää voi käyttää talvellakin.

 

 


Lapset ovat niin riemuissaan Muksubussista! Tämä tuo suurta iloa meille kaikille ja mahdollistaa retkien tekemisen helposti vähän pidemmällekin.

Ensimmäiset ajot suuntautuivat mm. mustikkametsään ja yleisurheilukouluun. Kokemukset ovat olleeet hyviä! Pyöräily on hyvää kuntoilua henkilökunnalle ja pyörä tukee loistavasti myös pienryhmätoimintaa. Tämä pyörä tulee varmasti olemaan jatkuvassa käytössä!

Villasten lapset lähti Teemun ja Muksubussin kanssa retkelle lähimaastoon. 
1 / 1